Returpolicy

Returer

Kontakta alltid oss innan du återvänder varor. Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat och skickat fel vara till dig. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar om du beställde varan på vår nätbutik, (då distansavtalslagen gäller). I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Du har inte ångerrätt om varan köptes i vår fysiska butik i Stockholm, (då köplagen gäller), om varan p.g.a. sin beskaffenhet inte kan återlämnas, om varan är speciellt beställd, om varan är en reavara, eller om förseglingen har brutits. Med förseglingen avses även teknisk plombering. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdlös, förlorar du ångerrätt. 

Bytesrätt och ångerrätt kan gälla vid köp i den fysiska butiken om kunden och säljaren kommer överens om det och skriftligt anges på kvittot. Då ska även tydligt anges om både bytesrätt och ångerrätt som gäller. Att ha bytesrätt innebär att du kan lämna tillbaka en vara som du har köpt och välja en annan i stället.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.

Gammon.Games

Kungsgatan 77

11227 Stockholm

© Copyright Backgammon.Nu