Frakt & Leveransinformation

Vi levererar endast inom EU

Vi levererar inom Europeiska Unionen förutsatt att du beställer för minst 500 kr. Leveranser i allmänhet tar 2-3 dagar inom Sverige. (Internationella leveranser kan ta något längre tid). Vi kommer i möjligaste mån leverera alla varor som du har beställt i samma leverans. Om det av någon anledning, ett objekt kan inte levereras av den beräknade leveransdatum, kommer vi att skicka din beställning på mer än en leverans. I det här fallet, kommer Gammon.Games, naturligtvis att täcka eventuella extra fraktkostnader.

Leveransalternativ

Om paketet är litet, kommer det att levereras direkt till din brevlåda. Större paket kommer att levereras till närmaste postkontor eller dess lokala representant. Beställningar kommer att levereras som postpaket eller brev / skrymmande brev.

Leveranser till en annan adress

Om du vill att din beställning ska levereras till en annan adress, ange leveransadressen i rätt fält.

Avhämtning i butiken

Om du valde "Hämtas i butiken" som leveransmetod, hämtar du själv dina varor i vår butik på Kungsgatan 77 i Stockholm under butikens öppettider.

Transport

Gammon.Games är ansvarig i händelse av någon del är skadad eller förloras under transporten från oss till kunden. Som kund är du ansvarig om någon del är skadad eller förloras under transport när du återvänder den till oss. Om du får ett paket och ser att innehållet har skadats under transporten, vänligen meddela ditt postombud och ta gärna en bild på det skadade paketet. I de fall de inte tar ansvar för den skadade paket, kontakta oss snarast möjligt.

Gammon.Games

Kungsgatan 77

11227 Stockholm

Gammon Games Lt

© Copyright Backgammon.Nu