Välkommen till en renodlad BackgammonButik

Fraktfritt över 500 kr

Backgammon är med sina 5000 år på ryggen världens äldsta brädspel och är fortfarande hur populärt som helst. Anledningen är att varje match är unik och oerhört intressant och man vet aldrig när eller om man kommer att vinna eller förlora. Kombinationen av tur och skicklighet gör detta fascinerande brädspel väldigt roligt och spännande. Man vet aldrig vad tärningarna kommer att visa eftersom det är slumpen som bestämmer; men det slumpmässiga kastet har ett antal olika sätt att flytta och där kommer skickligheten att bestämma med hjälp an sannolikhetsteorin att hitta det rätta flyttet bland alla möjliga kombinationer som erbjuds vid varje kast. 

Så, ska bli en framgångsrik backgammonspelare (och definitivt innan vi börjar prata om kunskap och utveckling), måste du ha ett backgammonspel som du gillar och du älskar i alla avseenden, ett backgammonspel som du riktigt trivs med. Det finns inget dyrt backgammonbräde, det finns bara prisvärda brädor för dig och din budget. Eftersom ett backgammonspel är något du kan spendera hur mycket pengar som helst, är det faktiskt det första du behöver tänka på innan köpet. Om du gillar kvalitet, raffinerad design och handverk måste du ha tillräckligt med resurser för att hitta brädet som du ska trivas och lira med. I annat fall kan du hitta rätt hyfsat kvalitet under tusenlappen.

Här hittar du massor av backgammonspel, backgammon i trä, backgammon i läder, rese-backgammon, exklusiva backgammon, samt precisionstärningar, dubbleringskuber, backgammonböcker, backgammonpjäser, tärningskoppar, poängtavlor - en fantastisk backgammon-värld bara för backgammon-entusiaster! Vi råkar ha mer än 50 års backgammon-erfarenhet och vi vet därför hur viktigt det är med schyssta backgammon-prylar. Räkna med att vi gör allt för att du ska vara nöjd med dina backgammon-inköp, och trivas lång tid framöver!